Level 16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0◆
to level 17

PureNatural

Overview Stats Wall Reviews About

Add a review about this player
 

Adding a new review will overwrite your old one. Any player can add a review.

Review
Reviews 1 - 6 of 6

PGA with CodylovesMegan
PRTime on Saturday December 8, 2012
FLAGGED ME AND THEN ATTACKED. PureNatural: i not stab PureNatural: i help later... PureNatural: hheheeeeeeeeeeee architectremix: should have known DO NOT MAKE THE MISTAKE OF LETTING THIS FAGGOT FLAG YOU. TAKE HIS ASS OUT WHEN YOU HAVE THE CHANCE. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. BACKSTABBER DO NOT TRUST. I REPEAT >>>DO NOT TRUST<<< HE WILL >>>BLATANTLY<<< BACKSTAB.
Apaurin 10 mg on Saturday November 17, 2012
pga with JC Denton and PGA Guy
hellworrior on Friday October 26, 2012
pga with tsjombe
Prugi on Friday October 5, 2012
pga with Jesus_suseJ and tsjombe
Jill Küttner on Friday October 5, 2012
Doesn't understand flags. -- [This review was automatically posted using Deadcode Tools for KDice. Download: http://kdice.com/profile/44773121]
kainesh on Friday September 7, 2012
KDice - Multiplayer Dice War
KDice is a multiplayer strategy online game played in monthly competitions. It's like Risk. The goal is to win every territory on the map.
CREATED BY RYAN © 2006
RECOMMEND
GAMES
GPokr
Texas Holdem Poker
KDice
Online Strategy
XSketch
Online Pictionary